Маркетинг и Уеб Дизайн

Независимо дали сте собственици на стартиращ или вече съществуващ бизнес, който се стреми към промяна… Нашите способности ще ви помогнат да изградите вашият облик.

Брандиране

В пренаселен свят, където марките се бият за вашето внимание всеки ден, е важно да се изгради стратегия, която ще ви помогне да преминете през шумът на всички останали, за да достигнете до правилните хора.

От създаване на вашата идентичност до изграждане на цялостна маркетингова стратегия, която ще доведе до фирмено позициониране и ще ви свърже с хората, които имат най-голямо значение.

Дигитална Стратегия

Планирането и проучването са семената, от които се е родила всяка една добра стратегия.

Включва всички компоненти на дигиталният маркетинг- Социални Медии, SEO, Брандиране, Дизайн и т.н.

Кажи сбогом на „Нека опитаме“ и кажи „Здравей“ на организираната и насочена към успех стратегия, която гарантирано да предостави резултати.

Дигитален Маркетинг

Подробната дигитална маркетингова стратегия ви позволява да следите вашата таргет група в реално време.

Нашите маркетинг специалисти работят с вас за определяне и достигане до вашите бизнес цели.

Изграждаме маркетингова стратегия с 4 основни цели: правилното съобщение, до правилните хора, на правилната платформа, в подходящото време.

Поддръжка и Хостинг

Нашите услуги за поддържане на уеб сайт осигуряват решението на всеки проблем, който може да възникне. В допълнение ние се грижим за архивирането на данни, защитата от вируси, атаките от хакери, имената на домейни и още много други.

Скороста и представянето на вашият сайт сега е по-важен от всякога.  Ние следим през цялото време за възникнали грешки и се справяме с тях, за да може вашият сайт да фукционира пълноценно.

Уеб Дизайн

„Уеб дизайн“ е много повече от красиви снимки на монитор.

Великият дизайн не е създаден във вакуум. Нашите дизайнери вникват в същноста на вашата индустрия и естетиката на вашето име. Ще ви включим  във всяка стъпка, като гарантираме, че новият ви сайт ще представлява вас и вашият екип по начини, който ще ви издигне на следващо ниво.

Развитие

Вашият сайт е важен компонент от маркетинг и бизнес стратегия ви. Той е продължение на вашата марка и виртуално преживяване за вашите клиенти. Когато избирате партньор за такъв проект, имате нужда от някой, на който можете да се доверите, за да изпълни всеки аспект на най-високо ниво.

За повече информация се свържете с нас на 0884340696ИЛИ НИ ИЗПРАТЕТЕ СЪОБЩЕНИЕ